https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery-1.7.1.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-collapse.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-transition.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery.easing.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/menu.js

VILLKOR - JD SPORTS NPS-ENKÄT

För att delta måste du vara 16 år gammal eller äldre.

För att delta måste du ha fyllt i JD Sports NPS-enkät.

Vinnaren av JD Sports presentkort bestäms i slutet av varje månad och kommer att kontaktas via e-mail.

Vinnaren väljs ut slumpmässigt. Det är inte möjligt att påverka valet av vinnare.

Vinnare måste svara med sina kontaktuppgifter inom 48 timmar. Om 48 timmar passerar utan ett svar, kommer en annan vinnare att utses. Om du inte svarar inom 48 timmar förlorar du alla rättigheter till priset.

Priset är personligt och kan inte bytas ut mot pengar.

Beslut som görs av JD Sports Fashion Plc är slutgiltiga och gäller för alla deltagare. JD kommer inte att kommunicera vem vinnaren är, utom till vinnaren själv.

Den information som du har angivit i NPS-enkäten är menad för JD Sports interna bruk. Informationen kommer därmed inte att delas med eventuella tredje parter. Din information kommer att lagras och behandlas i enlighet med GDPR-lagen och kommer inte att delas med någon.

När du deltar i någon av våra kampanjer måste du acceptera och gå med på villkoren som gäller för just den kampanjen. Om du inte accepterar villkoren, bör du inte delta i kampanjen.

Presentkort

Presentkort

50 - 3000 kronor

Fixa den ultimata presenten! Vårt presentkort är tillgängligt i alla våra butiker och låter dig shoppa bland de hetaste märkena på marknaden.

Köp presentkort

Våra butiker

Hitta butik

Hitta din lokala JD-butik, se öppettider och mycket mer! Du har väl inte missat att du även kan få din beställning levererad helt gratis till en av våra JD-butiker?

Hitta närmaste butik

Ladda ner vår app

Handla 24/7 med vår JD-app! Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och köp de senaste produkterna, även när du befinner dig på resande fot.

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play
Vi accepterar följande betalningssätt
Paypal Apple Pay Klarna
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports, Alla rättigheter reserverade.
Loading

 
Upp