Hem > Hjälp

Hur kan vi hjälpa dig?Få svar på din fråga

  Vanliga frågor

  FRI retur i butik

  Returnera din beställning helt gratis i butik. Alla beställningar kan returneras inom 14 dagar från att du mottagit dina varor, eller bytas mot andra varor inom 28 dagar. Från det att du lämnar tillbaka varorna i butiken tar det upp till 10 arbetsdagar för varorna att levereras tillbaka till vårt lager. Därefter hanteras din retur och dina pengar återbetalas till ditt konto. Detta tar 3-5 arbetsdagar.

  Glöm inte att ta med dig din följesedel/kvitto till butiken. Har du tappat bort eller inte fått följesedeln/kvittot? Kontakta då vår Kundtjänst.

  Här hittar du alla JD-butiker i Sverige

  Retur via postombud Du kan enkelt returnera din beställning via postombud. Klicka här för att registrera din retur i vår returportal. Alla beställningar kan returneras inom 14 dagar från att du mottagit dina varor. Från det att du lämnar in ditt paket hos postombudet tar det upp till 10 arbetsdagar för varorna att levereras tillbaka till vårt lager. Därefter hanteras din retur och dina pengar återbetalas till ditt konto. Detta tar 3-5 arbetsdagar.

  VIKTIG INFORMATION

  MCKENZIE ERWEN TRACKSUIT BABY

  KHAKIGRÖN | BLÅ Det har kommit till vår kännedom att ett litet antal av McKenzie Erwen Tracksuit för bebisar har ett tillverkningsfel, vilket resulterat i en skarp kant på knapparna vid axeln på tröjan. Detta innebär en risk för att barnet river sig på knapparna. Om du äger en McKenzie Erwen Tracksuit för bebisar ber vi dig kontrollera om tracksuiten har någon av följande produktkoder: MCKTI14897611
  MCKTI14897101 PRODUKTKODEN HITTAR DU PÅ TVÄTTLAPPEN VID SIDSÖMMEN PÅ PRODUKTEN, MELLAN QR-KODEN OCH "KEEP AWAY FROM FIRE"-MEDDELANDET.

  Kundsäkerhet är vår högsta prioritet på JD. Om du äger en tracksuit med någon av tidigare nämnda produktkoder ber vi dig lämna tillbaka den mot full återbetalning. Detta kan du göra antingen i en av våra fysiska JD-butiker eller via vår returportal online.


   
   
  Du kan använda följande metoder för att spåra din beställning:
  1. Logga in på ditt JD-konto och gå till 'Mina beställningar' eller klicka på 'Visa orderstatus'-länken för att se den senaste informationen om din beställning.

  2. Gå till Spåra min order, ange ditt ordernummer och e-postadressen som du använde när du gjorde din beställning. Om du inte har tillgång till ditt ordernummer kan du istället ange ditt postnummer.

  3. För att få mer information din beställning kan du använda spårningslänken som finns på din orderbekräftelse
   

  Klicka här. Du når oss via e-mail, på Facebook/Twitter eller chatten. Läs våra FAQ för snabba svar på vanliga frågor.

  Observera att vi inte kan tillhandahålla uppdateringar angående stängda gränser.

  På grund av den rådande situationen har DPD infört kontaktlösa åtgärder i sin leverans till postombud för att motverka spridning av COVID-19.

  Våra butiker har nu åter ordinarie öppettider. Se vilka tider som gäller för varje butik här.

  Vidare information angående leverans och retur under COVID-19 kommer att publiceras här.

  Kom ihåg att du kan shoppa online dygnet runt på JD Sports!

  Just nu får du, som student, 20% rabatt genom Mecenat och Studenkortet. Denna rabatt går ej att kombinera med andra erbjudanden. Följ stegen nedan för att få din rabattkod.
   
  För Mecenat
  1. Logga in på Mecenats hemsida 
  2. Gå till https://mecenat.com/se/jd-sports
  3. Klicka på knappen “Till rabatten”
  4. Du får då en kod som du kan använda på jdsports.se
   
  För Studentkortet
  1. Logga in på Studentkortets hemsida 
  3. Klicka på knappen “Till Erbjudandet” 
  4. Du får då en kod som du kan använda på jdsports.se

  *Vissa produkter är exkluderade från studentrabatt. Se exkluderade produkter här.

  Många av våra beställningar skickas från England. Därför förutspår vi längre leveranstider än normalt då vi och våra leveranspartners jobbar på att ta fram alternativa transportsätt i och med nya tullregler. Du behöver inte vara orolig för extra tullkostnader. JD Sports täcker hela beloppet.

  På grund utav Brexit kan det alltså vara så att din leverans blir försenad. Vi jobbar för fullt med våra leverantörer för att din beställning ska kunna levereras så snabbt som möjligt. Du behöver inte kontakta Kundtjänst, utan vi kommer att hålla dig uppdaterad. Under tiden kan du spåra din beställning här så fort den har lämnat vårt lager. Vi uppskattar ditt tålamod.

  Just nu är våra leveranstider längre än vanligt på grund av det stora antal beställningar som hanteras av vårt lager.

  Standardleverans till postombud tar för tillfället upp till cirka 5-8 arbetsdagar.

  Butiksleverans tar för tillfället upp till cirka 9 arbetsdagar. 

  Expressleverans är för tillfället avstängt men tar vanligtvis upp till 2 arbetsdagar om beställningen har gjorts innan midnatt. Ditt paket kan levereras måndag–fredag klockan 09:00-17:00. Leveranserna måste undertecknas för om inget annat anges vid kontakt med DHL.

  Leveranser som görs av lantbrevbärare kan ta 2-3 dagar extra.

  För mer information om leveranser kan du klicka här.

  Om du har ytterligare frågor eller problem med din beställning, kontakta Kundservice med ditt namn och ordernummer.

   
  Fri retur i JD-butik: Du kan returnera din beställning i en av våra butiker inom 14 dagar efter att du har mottagit den. Vill du byta en produkt kan du göra det inom 28 dagar. Glöm inte att ta med dig din följesedel till butiken. Har du tappat bort den/inte fått den? Kontakta då vår Kundtjänst.
   
  Här hittar du alla våra butiker i Sverige. 
   
  Retur via postkontor: Om du inte kan komma till en av våra butiker kan du returnera din beställning direkt till oss. Klicka på länken nedan, registrera din retur och välj det fraktbolag du föredrar. Ladda sedan ner och skriv ut din retursedel och lämna det till närmsta postombud. Glöm inte att spara ditt returkvitto tills din retur har kommit fram och du har fått din återbetalning. Det kan ta upp till 8-10 arbetsdagar innan din retur når vårt lager i England. Kostnaden för returen hittar du i vår portal och du kan välja vilket alternativ som passar dig bäst. Servicen är spårbar hela vägen från postkontoret till vårt lager. 
   
   
  Retur med Klarna: Beställningar som har betalats med Klarna kan antingen returneras i butik inom 14 dagar efter att du har mottagit den eller per post. Väljer du att returnera per post måste du först registrera din retur här Vänligen observera att fraktavgiften inte återbetalas.
   
  Fri retur när du betalar med PayPal*: Välj ”Ersättning för returkostnader” på ditt PayPal-konto. Gör sedan en beställning på JD Sports och välj PayPal som din betalningsmetod. Beställningar kan antingen returneras i butik eller per post. Väljer du att returnera per post måste du först registrera din retur här. Glöm inte att spara ditt returkvitto. Logga sedan in på ditt PayPal-konto, välj transaktionen för varan/varorna som du returnerat och klicka sedan på ’Förfrågan om ersättning för returkostnader’. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och bifoga kvittot från postombudet inom 30 dagar.  Om din ansökan blir godkänd kommer PayPal sätta in en ersättning på upp till 250 kronor på ditt PayPal-konto inom 10 arbetsdagar. Läs villkoren här.

  Vi har delat på din beställning för att du ska kunna få den snabbare. För att se status på beställningen kan du klicka här och skriva in ditt ordernummer tillsammans med din e-postadress.

  Tyvärr kan du inte använda ditt presentkort som ett betalningssätt online.

  När du lade din beställning, accepterade du priset och kan därför inte få tillbaka mellanskillnaden i efterhand.

  Returer av beställningar som har betalats med kort återbetalas direkt i butik när de lämnas till butikspersonalen

  För retur via postkontor kan det ta upp till 14 dagar innan återbetalningen kan ske. Detta för att din retur måste skickas till vårt centrallager i England.

  Vänligen kontakta Kundservice för att se om din önskade produkt finns tillgänglig i någon av våra butiker.

  Här kan du läsa alla frågor och svar om Klarna.

  För att kunna erbjuda betalning med Klarna, delar vi viss personlig information med dem. Detta inkluderar, till exempel, din beställningsinformation. Klarna använder denna för att avgöra om du är kvalificerad för deras betalningsalternativ och för att skräddarsy betalningsalternativen till dig.

  Du hittar mer information om Klarna här. Din personliga information hanteras i enlighet med relevant dataskyddslag och Klarnas integritetspolicy. Läs mer om JD Sports integritetspolicy här.

   

  Är du en influencer som är intresserad av att samarbeta med oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss via samarbeten@jdplc.com. Vänligen notera att denna e-mailadress inte kan användas för att kontakta Kundtjänst.

  Du kan returnera en produkt utan extra kostnad i någon av våra butiker inom 14 dagar.

  Returnerar du din produkt via postombud kan du göra det via Postnord för en kostnad på 173.25 kr.

  Läs mer information om returer i fliken "Hur gör jag en retur?".

  När din beställning är lagd och du har fått din orderbekräftelse, kan vi tyvärr inte ändra ditt namn, adress eller postnummer på grund av säkerhetsskäl. För att avbryta din beställning ber vi dig kontakta kundtjänst.

  Om du fått fel produkt ber vi dig kontakta vår Kundtjänst . De kommer då se till att du får gratis retur.

  Om du fått en trasig produkt ber vi dig kontakta vår Kundtjänst . Produkten behöver skickas tillbaka till oss för inspektion, och resultatet av inspektionen avgör om du har rätt till gratis retur eller ej.

  Hur gör jag för att få en retursedel?

  Om du behöver en retursedel för att göra en retur så kan du göra något av följande:

   

  Skriv ordernummer, anledning till att du vill returnera varan/varorna och kontaktuppgifter (namn, adress och telefonnummer till personen som köpt varorna) på en pappersbit och lägg det i din försändelse. Se till att försändelsen är välpaketerad och gör sedan din retur via vår returportal inom 14 dagar från att du mottagit varorna.

   

  Ta med varorna till en JD-butik och returnera kostnadsfritt inom 14 dagar från att du mottagit varorna, eller byt ut dem mot andra varor inom 28 dagar. Kom ihåg att ha ditt ordernummer till hands.

   

  Ditt ordernummer finner du i ditt bekräftelsemail efter att du har lagt din beställning.


  Fick du inget bekräftelsemail, eller har du ytterligare frågor? Kontakta då vår kundtjänst.

   
  Om du behöver en faktura med VAT-nummer för din beställning ber vi dig kontakta vår kundtjänst och förse dem med ditt ordernummer.
   
  Du kan välja mellan att få fakturan skickad till dig via post eller e-mail. Om du vill att vi skickar fakturan via post så ber vi dig även förse kundtjänst med rätt adress. 
  Loading

  Andra sätt att få hjälp

  Presentkort

  Presentkort

  50 - 3000 kronor

  Fixa den ultimata presenten! Vårt presentkort är tillgängligt i alla våra butiker och låter dig shoppa bland de hetaste märkena på marknaden.

  Köp presentkort

  Våra butiker

  Hitta butik

  Hitta din lokala JD-butik, se öppettider och mycket mer! Du har väl inte missat att du även kan få din beställning levererad helt gratis till en av våra JD-butiker?

  Hitta närmaste butik

  Ladda ner vår app

  Handla 24/7 med vår JD-app! Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och köp de senaste produkterna, även när du befinner dig på resande fot.

  Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play
  Vi accepterar följande betalningssätt
  Paypal Apple Pay Klarna
  Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports, Alla rättigheter reserverade.
  Loading

   
  Upp