Hem > Hjälp

Hur kan vi hjälpa dig?Finn rätt svar.

  Vanliga frågor

  Klicka här. Du når oss 24/7 på e-mail, sociala medier eller på chatten. Spana även in vår FAQ för snabba svar.

  Vi förstår att du kan behöva lite extra tid för att returnera produkter till oss under julen. Från och med den 23 oktober 2020 kan du därför returnera varor hos oss ända fram till den 4 januari 2021. Detta gäller endast om du kan bifoga ett giltigt bevis för köpet. 

  Du kan fortfarande shoppa online 24/7 hos JD Sports! På grund av den rådande situationen har flera postombud stängt. Detta påverkar våra leveranstider och skapar förseningar. 

  DPD har även infört kontaktlösa åtgärder i sin leverans till postombud för att motverka spridning av COVID-19.

  Våra butiker har för tillfället reducerade öppettider. Se vilka tider som gäller för varje butik här.

  Vidare information angående leverans och retur under COVID-19 kommer att publiceras här.

  Just nu får du som student 10% rabatt på utvalda produkter till fullt pris genom Mecenat och Studenkortet. Följ stegen nedan för att få din rabattkod.
   
  För Mecenat
  1. Logga in på Mecenats hemsida 
  2. Gå till https://mecenat.com/se/jd-sports
  3. Klicka på knappen “Till rabatten”, under texten “10% studentrabatt hos JD Sports” 
  4. Du får då en kod som du kan använda på jdsports.se
   
  För Studentkortet
  1. Logga in på Studentkortets hemsida 
  3. Klicka på knappen “Till Erbjudandet” 
  4. Du får då en kod som du kan använda på jdsports.se

  Standardleverans till postombud tar vanligtvis 5-7 arbetsdagar.

  Expressleverans tar upp till 2 arbetsdagar om beställningen har gjorts innan midnatt. Ditt paket kan levereras måndag–fredag klockan 09:00-17:00. Leveranserna måste undertecknas för om inget annat anges vid kontakt med DHL.

  Butiksleverans tar vanligtvis 5-10 arbetsdagar och kostar 15kr. Vi notifierar dig när beställningen är redo att hämtas upp från din valda JD-butik.

  Leveranser som görs av lantbrevbärare kan ta 2-3 dagar extra.

  För mer information om leveranser kan du klicka här.

  Om du har ytterligare frågor eller problem med din beställning, kontakta Kundservice med ditt namn och ordernummer.

  Du kan returnera din beställning på tre sätt.

  1. FRI RETUR I JD-BUTIK
  Du har 14 dagar på dig att meddela oss om vilka produkter du vill returnera efter att du har fått din beställning, sedan har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka ordern till oss för återbetalning. Dina produkter måste returneras till oss inom 14 dagar vid köp av produkter i JD-butik för en återbetalning, eller 28 dagar för ett byte (byten kan endast göras i JD-butik).

  Här hittar du alla våra butiker i Sverige.

  2. RETUR VIA POSTKONTOR
  Om du inte kan komma till en av våra butiker, kan du returnera din beställning direkt till oss. Klicka på länken nedan, registrera din retur och välj det fraktbolag du föredrar. Ladda sedan ner och skriv ut din retursedel och lämna det till närmsta postombud. Glöm inte att spara ditt returkvitto tills din retur har kommit fram och du har fått din återbetalning. Det kan ta upp till 5-7 arbetsdagar innan din retur når vårt lager i England. Kostnaden för returen hittar du i vår portal och du kan välja vilket alternativ som passar dig bäst. Servicen är spårbar hela vägen från postkontoret till vårt lager.

  Registrera din retur här.

  3. FRI RETUR NÄR DU BETALAR MED PayPal*

  • Välj ”Ersättning för returkostnader” på ditt PayPal-konto.
  • Gör en beställning på JD och välj PayPal som din betalningsmetod.
  • Om du ångrar ditt köp, var vänlig och skicka tillbaka varan/varorna till:
   JD Sweden Internet Returns
   Door 2
   Kingsway Business Park
   Rochdale
   OL16 4FW
   United Kingdom

  • Logga in på ditt PayPal-konto, välj transaktionen för varan/varorna som du returnerat och klicka sedan på ’Förfrågan om ersättning för returkostnader’. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och bifoga kvittot från postombudet inom 30 dagar.
  • Om din ansökan blir godkänd kommer PayPal sätta in en ersättning på upp till 250 kronor på ditt PayPal-konto inom 10 arbetsdagar. Läs villkoren här.

   

  Tyvärr kan du inte använda ditt presentkort som ett betalningssätt online.

  När du lade din beställning, accepterade du priset och kan därför inte få tillbaka mellanskillnaden i efterhand.

  Returer av beställningar som har betalats med kort återbetalas direkt i butik när de lämnas till butikspersonalen

  För retur via postkontor kan det ta upp till 14 dagar innan återbetalningen kan ske. Detta för att din retur måste skickas till vårt centrallager i England.

  Vänligen kontakta Kundservice för att se om din önskade produkt finns tillgänglig i någon av våra butiker.

  Här kan du läsa alla frågor och svar om Klarna.

  För att kunna erbjuda betalning med Klarna, delar vi viss personlig information med dem. Detta inkluderar, till exempel, din beställningsinformation. Klarna använder denna för att avgöra om du är kvalificerad för deras betalningsalternativ och för att skräddarsy betalningsalternativen till dig.

  Du hittar mer information om Klarna här. Din personliga information hanteras i enlighet med relevant dataskyddslag och Klarnas integritetspolicy. Läs mer om JD Sports integritetspolicy här.

   

  Är du en influencer som är intresserad av att samarbeta med oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss via samarbeten@jdplc.com. Vänligen notera att denna e-mailadress inte kan användas för att kontakta Kundtjänst.

  Fraktkostnader kan variera beroende på paketets vikt och storlek. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lokala postkontor för mer information. Vänligen notera att returen skickas till vårt varuhus i England och kommer därför att klassas som ett internationellt paket.

  När din beställning är lagd och du har fått din orderbekräftelse, kan vi inte ändra ditt namn, adress eller postnummer på grund av säkerhetsskäl. Det är inte heller möjligt att avbryta beställningen efter att den har lagts. Vi rekommenderar att du dubbelkollar alla dina uppgifter för att se till att allt är korrekt när du lägger din beställning.

   Du kan använda följande metoder för att spåra din beställning:

   1. Logga in på Mitt konto och kolla din orderhistorik eller klicka på 'Visa orderstatus' för att se den senaste informationen om din beställning.

   2. Gå till https://www.jdsports.se/track-my-order/ och ange ditt ordernummer och e-postadressen du använde när du gjorde beställningen. Om du inte har ditt ordernummer tillhands, vänligen ange ditt postnummer istället.

   3. Använd spårningslänken som du kan hitta i din orderbekräftelse för att får mer information om din beställning.

  Om en produkt är felaktig eller trasig, vänligen kontakta vår Kundservice som kan informera dig om dina returalternativ. Vi skickar sedan varan till vår inspektionspartner som kommer att bedöma om ett tillverkningsfel är närvarande. Beroende på resultaten erbjuder vi en återbetalning.

  Alternativt kan du ta din följesedel och de felaktiga eller skadade produkterna till någon av våra butiker i Stockholm. Vårt team hjälper dig gärna med att skicka din order till vårt distributionscenter som kommer att inspektera produkterna. Beroende på resultatet erbjuder vi en återbetalning.

  Loading

  Andra sätt att få hjälp

  Presentkort

  Presentkort

  50kr-2500kr

  Fixa den ultimata presenten! Vårt presentkort är tillgängligt i alla våra butiker och låter dig shoppa bland de hetaste märkena på marknaden.

  Köp presentkort

  Våra butiker

  Hitta butik

  Hitta din lokala JD-butik, se öppettider och mycket mer! Du har väl inte missat att du även kan få din beställning levererad helt gratis till en av våra JD-butiker?

  Hitta närmaste butik

  Ladda ner vår app

  Handla 24/7 med vår JD-app! Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och köp de senaste produkterna, även när du befinner dig på resande fot.

  Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play
  Vi accepterar följande betalningssätt
  PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
  Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2020 JD Sports, Alla rättigheter reserverade.
  Loading

   
  Upp