Hem > Hjälp

Hur kan vi hjälpa dig?Få svar på din fråga

  Vanliga frågor

  Vi kan tillhandahålla en moms faktura för din onlinebeställning när:


  1. Beställningen har levererats

  2. Du har ett giltigt momsnummer

  3. Vi kan verifiera momsnumret

  4. Faktureringsdetaljerna för beställningen matchar adressdetaljerna som är kopplade till momsnumret


  Om vi inte kan validera eller matcha några av moms detaljerna med beställningsdetaljerna kan vi tillhandahålla en expeditionsnot som fungerar som ett köpbevis. Om din beställning delades upp skulle vi tillhandahålla individuella expeditionsnoter för varje paket och de artiklar som finns inom det paketet.


  För att begära en moms faktura, vänligen skicka in din begäran, en i taget, via vårt kontaktformulär på https://www.jdsports.se/customer-service/contact/


  Vi förstår att vi tidigare kanske har tillhandahållit moms fakturor på begäran, men vi har uppdaterat vår process för att säkerställa en nödvändig omsorg innan vi tillhandahåller moms fakturor.


  Orsaker till varför vi kan avslå din begäran om moms faktura:


  1. Flera begäranden i en och samma insändning av formuläret "Kontakta oss"

  2. Faktureringsdetaljerna från din beställning matchar inte detaljerna kopplade till ditt momsnummer

  3. Om vi inte kan verifiera ditt momsnummer

  4. Om dina varor har återbetalats

  Du kan använda följande metoder för att spåra din beställning:

  1. Logga in på dittJD-konto och klicka på 'Mina beställningar' eller klicka på 'Visa status på beställning' för att se senaste uppdateringarna om din beställning.

  2. Gå till 'Spåra min beställning' och fyll i ditt ordernummer och mejladressen du använde när du gjorde din beställning. Om du inte har tillgång till ditt ordernummer kan du fylla i din postkod istället.

  3. För att få mer information om din beställning kan du även klicka på spårningslänken i mejlet du fick när paketet skickades.

  Klicka här. Du når oss via e-mail, på Facebook/Twitter eller chatten. Läs våra FAQ för snabba svar på vanliga frågor.

  Observera att vi inte kan tillhandahålla uppdateringar angående stängda gränser.

  Just nu får du, som student, 20% rabatt genom Mecenat och Studenkortet. Denna rabatt går ej att kombinera med andra erbjudanden. Följ stegen nedan för att få din rabattkod.
   
  För Mecenat
  1. Logga in på Mecenats hemsida 
  2. Gå till https://mecenat.com/se/jd-sports
  3. Klicka på knappen “Till rabatten”
  4. Du får då en kod som du kan använda på jdsports.se
   
  För Studentkortet
  1. Logga in på Studentkortets hemsida 
  3. Klicka på knappen “Till Erbjudandet” 
  4. Du får då en kod som du kan använda på jdsports.se

  *Vissa produkter är exkluderade från studentrabatt. Se exkluderade produkter här.

  Just nu är våra leveranstider längre än vanligt på grund av det stora antal beställningar som hanteras av vårt lager.

  Standardleverans till postombud tar för tillfället upp till cirka 5-8 arbetsdagar.

  Butiksleverans tar för tillfället upp till cirka 9 arbetsdagar. 

  Expressleverans är för tillfället avstängt men tar vanligtvis upp till 2 arbetsdagar om beställningen har gjorts innan midnatt. Ditt paket kan levereras måndag–fredag klockan 09:00-17:00. Leveranserna måste undertecknas för om inget annat anges vid kontakt med DHL.

  Leveranser som görs av lantbrevbärare kan ta 2-3 dagar extra.

  För mer information om leveranser kan du klicka här.

  Om du har ytterligare frågor eller problem med din beställning, kontakta Kundservice med ditt namn och ordernummer.

   
  Fri retur i JD-butik: Du kan returnera din beställning i en av våra butiker inom 28 dagar efter att du har mottagit den. Vill du byta en produkt kan du göra det inom 28 dagar. Glöm inte att ta med dig din följesedel till butiken. Har du tappat bort den/inte fått den? Kontakta då vår Kundtjänst.
   
  Här hittar du alla våra butiker i Sverige. 
   
  Retur via postkontor: Om du inte kan komma till en av våra butiker kan du returnera din beställning direkt till oss. Klicka på länken nedan, registrera din retur och välj det fraktbolag du föredrar. Ladda sedan ner och skriv ut din retursedel och lämna det till närmsta postombud. Glöm inte att spara ditt returkvitto tills din retur har kommit fram och du har fått din återbetalning. Det kan ta upp till 8-10 arbetsdagar innan din retur når vårt lager i England. Kostnaden för returen hittar du i vår portal och du kan välja vilket alternativ som passar dig bäst. Servicen är spårbar hela vägen från postkontoret till vårt lager. 
   
   
  Retur med Klarna: Beställningar som har betalats med Klarna kan antingen returneras i butik inom 14 dagar efter att du har mottagit den eller per post. Väljer du att returnera per post måste du först registrera din retur här Vänligen observera att fraktavgiften inte återbetalas.
   
  Fri retur när du betalar med PayPal*: Välj ”Ersättning för returkostnader” på ditt PayPal-konto. Gör sedan en beställning på JD Sports och välj PayPal som din betalningsmetod. Beställningar kan antingen returneras i butik eller per post. Väljer du att returnera per post måste du först registrera din retur här. Glöm inte att spara ditt returkvitto. Logga sedan in på ditt PayPal-konto, välj transaktionen för varan/varorna som du returnerat och klicka sedan på ’Förfrågan om ersättning för returkostnader’. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och bifoga kvittot från postombudet inom 30 dagar.  Om din ansökan blir godkänd kommer PayPal sätta in en ersättning på upp till 250 kronor på ditt PayPal-konto inom 10 arbetsdagar. Läs villkoren här.

  Vi har delat på din beställning för att du ska kunna få den snabbare. För att se status på beställningen kan du klicka här och skriva in ditt ordernummer tillsammans med din e-postadress.

  Tyvärr kan du inte använda ditt presentkort som ett betalningssätt online.

  När du lade din beställning, accepterade du priset och kan därför inte få tillbaka mellanskillnaden i efterhand.

  Returer av beställningar som har betalats med kort återbetalas direkt i butik när de lämnas till butikspersonalen

  För retur via postkontor kan det ta upp till 14 dagar innan återbetalningen kan ske. Detta för att din retur måste skickas till vårt centrallager i England.

  Vänligen kontakta Kundservice för att se om din önskade produkt finns tillgänglig i någon av våra butiker.

  Här kan du läsa alla frågor och svar om Klarna.

  För att kunna erbjuda betalning med Klarna, delar vi viss personlig information med dem. Detta inkluderar, till exempel, din beställningsinformation. Klarna använder denna för att avgöra om du är kvalificerad för deras betalningsalternativ och för att skräddarsy betalningsalternativen till dig.

  Du hittar mer information om Klarna här. Din personliga information hanteras i enlighet med relevant dataskyddslag och Klarnas integritetspolicy. Läs mer om JD Sports integritetspolicy här.

   

  Är du en influencer som är intresserad av att samarbeta med oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss via samarbeten@jdplc.com. Vänligen notera att denna e-mailadress inte kan användas för att kontakta Kundtjänst.

  Du kan returnera en produkt utan extra kostnad i någon av våra butiker inom 28 dagar.

  Returnerar du din produkt via postombud kan du göra det via Postnord för en kostnad på 162.25 kr.

  Läs mer information om returer i fliken "Hur gör jag en retur?".

  När din beställning är lagd och du har fått din orderbekräftelse, kan vi tyvärr inte ändra ditt namn, adress eller postnummer på grund av säkerhetsskäl. Du kan läsa om hur du lämnar tillbaka din beställning här.

  Om du fått fel vara eller om varan är trasig så ber vi dig kontakta Kundtjänst . De kommer då se till att du kan skicka tillbaka beställningen kostnadsfritt.

  Hur gör jag för att få en retursedel?

  Om du behöver en retursedel för att göra en retur så kan du göra något av följande:

   

  Skriv ordernummer, anledning till att du vill returnera varan/varorna och kontaktuppgifter (namn, adress och telefonnummer till personen som köpt varorna) på en pappersbit och lägg det i din försändelse. Se till att försändelsen är välpaketerad och gör sedan din retur via vår returportal inom 28 dagar från att du mottagit varorna.

   

  Ta med varorna till en JD-butik och returnera kostnadsfritt inom 28 dagar från att du mottagit varorna, eller byt ut dem mot andra varor inom 28 dagar. Kom ihåg att ha ditt ordernummer till hands.

   

  Ditt ordernummer finner du i ditt bekräftelsemail efter att du har lagt din beställning.


  Fick du inget bekräftelsemail, eller har du ytterligare frågor? Kontakta då vår kundtjänst.

   

  Jag har fått en inbjudan till en enkät från er?


  Det stämmer - vi genomför en enkät för att få mer kunskap om vad våra kunder tycker om oss, och vad vi kan göra för att förbättra våra tjänster.


  Är det här legitimt?


  Om avsändaren är feedback@jdsports.com så kommer mejlet från oss!


  Varför står det "Qualtrics"?


  Qualtrics är byrån vi använder för att genomföra våra enkäter och förvara dina svar. Du kan läsa mer i deras integritetspolicy här

  Fick du det svar du sökte?

  Loading

  Andra sätt att få hjälp

  Presentkort

  Presentkort

  50 - 3000 kronor

  Fixa den ultimata presenten! Vårt presentkort är tillgängligt i alla våra butiker och låter dig shoppa bland de hetaste märkena på marknaden.

  Köp presentkort

  Våra butiker

  Hitta butik

  Hitta din lokala JD-butik, se öppettider och mycket mer! Du har väl inte missat att du även kan få din beställning levererad helt gratis till en av våra JD-butiker?

  Hitta närmaste butik

  Ladda ner vår app

  Handla 24/7 med vår JD-app! Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och köp de senaste produkterna, även när du befinner dig på resande fot.

  Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play
  Vi accepterar följande betalningssätt
  Paypal Apple Pay Klarna
  Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports, Alla rättigheter reserverade.
  Loading

   
  Upp