https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery-1.7.1.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-collapse.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-transition.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery.easing.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/menu.js

Integritetspolicy

Företagsnamn: JD Sports Fashion Sweden AB

Organisationsnummer: 559007-6435

Land: Sverige

  1. Bara för det bästa
  2. Vi använder din information enbart för att förbättra din shoppingupplevelse hos JD Sports

  3. Total transparens
  4. Vi pratar ärligt med dig, med total transparens

  5. Ingen onödig information
  6. Du väljer vad vi informerar dig om, och hur vi gör det

  7. Tryggt och säkert
  8. Din information är alltid skyddad


Allt vi gör på JD Sports kretsar kring dig! Vi tar våra kunders integritet och säkerhet på största allvar så att du kan shoppa tryggt hos oss. Om du har några funderingar kring hur vi skyddar din integritet är det bara att fråga. Du når oss på Privacy.Support@jdplc.com.

VILKA ÄR VI?
I denna integritetspolicy kommer vi att använda termerna “vi”, “vår” och “oss” för att referera till JD Sports Fashion Sweden AB.

JD Sports Fashion Sweden AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddslagarna.


HUR VI ANVÄNDER DIN INFORMATION
Din integritet är viktig för oss och därför vill vi att du ska förstå hur vi tar hand om dina personuppgifter och hur vi säkerställer att vi uppfyller tillämpliga dataskyddslagar och vägledningar (”Dataskyddslagarna”). Denna integritetspolicy beskriver hur vi kommer att samla in, använda, lagra och dela dina personuppgifter.

Om du har frågor som relaterar till denna integritetspolicy, eller generella frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter, kan du kontakta oss genom att skicka ett e-post till Privacy.Support@jdplc.com.

Denna integritetspolicy gäller för alla personuppgifter som vi samlar in om dig när du:

  • besöker en av våra hemsidor och/eller använder någon av våra mobilapplikationer,
  • köper produkter från oss,
  • besöker en av våra butiker, eller
  • kontaktar oss, till exempel via telefon, e-post, post eller genom att fylla i ett formulär på våra hemsidor och/eller våra mobilapplikationer.

VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN OM DIG?
Om du har ett konto hos oss eller genomför ett köp hos oss online, eller deltar i en tävling eller enkätundersökning, samlar vi in ditt namn och dina kontaktuppgifter (inkluderande adress, telefonnummer, detaljer om din order och din betalningsinformation (då du genomför ett köp hos oss).

Vi samlar även in detaljer kring dina interaktioner med oss genom vår kundtjänst, i affärer, online eller via våra appar. Till exempel samlar vi in anteckningar från konversationen och detaljer om din fråga när du ringer vår kundtjänst. Vi kan även komma att spela in ditt samtal för utbildnings- och uppföljningsändamål. Vi samlar även in information om de köp du gör, dina sparade produkter, din betalningsinformation, ditt deltagande i kampanjer och lojalitetsprogram, klagomål och kommentarer du riktar mot oss och dina shoppingpreferenser. Om du i samband med varumärkesmarknadsföring använder dig av möjligheten att koppla ditt konto (genom att koppla ditt JD-konto med ett konto du har hos en tredjeparts-varumärkespartner), kommer vi att behandla den information som är nödvändig för att koppla dina konton och erbjuda dig de fördelar som följer med kopplade konton. Slutligen samlar vi även in bilder från övervakningskameror i alla våra butiker.

Varje gång du besöker en av våra hemsidor eller använder någon av våra mobilapplikationer samlar vi automatiskt in information och personuppgifter om din dator för systemadministrerande syften vilket inkluderar, om tillämpligt, din IP-adress, vilket operativsystem och vilken webbläsare som du använder. Vi gör detta för att analysera hur användare använder våra hemsidor och mobilapplikationer (detta inkluderar beteendemönster och spårning av besök via flera olika enheter), för att fastställa mer om våra hemside- och mobilapplikationsanvändare och för att hjälpa oss att hantera ditt konto och förbättra din upplevelse. Vi samlar även in information om dina aktiviteter på vår hemsida, som till exempel vilken typ av enhet du använder och vilka produkter som du tittar på.

Varje gång du besöker våra fysiska butiker kan du ha möjlighet att kommunicera med oss digitalt, till exempel genom att delta i en kampanj eller tävling, genom att begära ett e-kvitto eller genom att slutföra ditt köp i en av våra mobila betalterminaler. Om du förser oss med dina personuppgifter i butik kan vi koppla samman den informationen med information vi har om dina tidigare online och offline shoppingupplevelser och interaktioner med oss. Vi gör detta för att bättre förstå våra kunder så att vi kan förbättra våra tjänster och interaktioner (inklusive kampanjer) med dem. Om du mottar marknadsföring via e-post från oss, samlar vi även in begränsad information om hur du interagerar med sådan e-post. Informationen om dina interaktioner är begränsad till om du öppnar och/eller klickar på en länk i ett mejl. Vi gör detta för att förstå hur engagerad du är i vår marknadsföring i syfte att kunna skräddarsy hur mycket marknadsföring vi skickar till dig för att förbättra din upplevelse av oss.

Vänligen läs vår cookiepolicy för att få vidare information om vilken data som kan samlas in automatiskt när du besöker våra hemsidor.

Vänligen notera att vi ibland kombinerar personuppgifter som vi tar emot från andra källor med de personuppgifter som du ger oss och de personuppgifter som vi samlar in om dig.

VAR FÅR VI DENNA INFORMATION FRÅN?
Vi samlar in en del av din information direkt från dig, antingen via information som du ger oss eller information som vi samlar in under dina besök på våra hemsidor, mobilapplikationer och butiker eller genom din kommunikation med oss. Vi kan också samla in information från tredje parter vilket inkluderar analysföretag för detaljhandel, konsumentsinsiktsföretag, kreditupplysningsföretag eller offentligt tillgängliga källor för att hjälpa oss att förstå vår kunddemografi och shoppingbeteenden. Sådan information aggregeras och/eller anonymiseras och ger oss således ingen information om enskilda individer.

Information som du ger oss

Du kan dela med dig av personuppgifter om dig själv genom att:

  • fylla i formulär i våra butiker eller på våra hemsidor eller i våra mobilapplikationer, vilket inkluderar när du köper produkter online, skickar in frågor till oss, skapar ett konto på någon av våra hemsidor och/eller mobilapplikationer, och/eller registrerar dig för att ta emot marknadsföringskommunikation eller nyhetsbrev;
  • svara på en enkät från oss eller delta i en av våra tävlingar;
  • ge oss information om dig själv vid kommunikation med oss, antingen fysiskt, via telefon, e-post, post eller på annat sätt, i samband med ditt konto, köp eller när du rapporterar ett klagomål eller problem.
  • Du är inte skyldig att tillhandahålla oss dina personuppgifter. Vänligen notera dock att om du inte gör det, kan det vara möjligt att vi inte kan fullfölja din beställning, erbjuda dig vissa typer av tjänster eller svara på dina frågor.

Information som vi samlar in om dig

Vi samlar in personuppgifter om dig:

  • när du besöker våra hemsidor och/eller mobilapplikationer, vilket inkluderar detaljer om ditt besök på våra hemsidor och/eller mobilapplikationer. Detta innefattar, men är inte exkluderat till, din IP-adress, MAC-adresser, trafikdata, platsdata, inloggningsinformation, tidszon, vilken webbläsare och vilken version av denna som du använder, plug-ins för din webbläsare och vilka versioner av dessa som du använder, operativsystem och plattform, webbloggar, cookies och annan kommunikationsdata samt de resurser som du använder. Vänligen läs vår cookiepolicy för att få mer information om detta;
  • när du kopplar ditt Twitter-, Instagram- eller Facebook-konto till oss för att logga in på vår hemsida, utan att behöva skapa ett nytt konto;
  • när du besöker en av våra butiker, vilket inkluderar bilder från övervakningskameror, när du deltar i tävlingar och kampanjer, begär ett e-kvitto eller genom att genomföra ett köp i en mobil betalterminal såsom i en självbetjäningsdisk;
  • när du laddar ned och använder vår app kan vi komma att använda din platsdata (men endast då du samtyckt till att dela din platsdata med oss);
  • när du kontaktar oss angående våra produkter,tjänster, ett klagomål eller en annan fråga eller ett problem. Samtal till vår kundtjänst kan komma att spelas in i utbildnings- och uppföljningssyfte.

Information som vi får från andra källor

Vi får personuppgifter om dig via tredje parter, vilket inkluderar:

  • i samband med sammanslagningar eller uppköp där vi får information om dig från ett annat företag; och
  • från våra varumärkespartners som i samband med samarbetskampanjer och lojalitetsprogram ger oss teknisk information som möjliggör för oss att koppla ditt JD-konto till ett konto som du har hos varumärkespartnern.

VARFÖR BEHÖVER VI DIN INFORMATION?
Den främsta anledningen till att vi behandlar dina personuppgifter är för att tillhandahålla de produkter som du köper från oss och för att skicka erbjudanden och marknadsföring som du kan vara intresserad av.

Vi använder din information särskilt för att:

  • tillhandahålla de produkter som du har köpt från oss och för att ge dig ett kvitto på detta. Detta inkluderar även leverans av dina produkter och statusuppdateringar för din beställning;
  • ta betalt för de produkter som du har köpt och för att genomföra återbetalning eller byten;
  • erbjuda dig kundservice och support;
  • utveckla och förbättra våra produkter och tjänster, dina shoppingupplevelser och vår kommunikation med dig, inklusive för att analysera informationen som du förser oss med (både online och i våra butiker);
  • utveckla och förbättra våra hemsidor och mobilapplikationer och för att etablera standardval för dig på vår hemsida eller mobilapplikation eller för vår marknadsföring (till exempel språk och valuta och/eller användning av din platsdata för att visa dig information om din lokala butik, notifiera dig om särskilda evenemang i närheten av dig eller för att ge dig de bästa leveransalternativen för din order) och för att säkerställa att innehållet presenteras på det mest effektiva sättet;
  • tillhandahålla möjligheten att koppla konton (samt medföljande förmåner) som en del av samarbetskampanjer och lojalitetsprogram med utvalda tredjepartspartners;
  • dela din order och köpinformation med tredjepartspartners när du genomför ett köp av produkter med deras varumärke på vår plattform och har godkänt kopplingen av ditt JD-konto med det konto du har hos det varumärket;
  • ge dig information som du begär från oss, eller som vi tror att du kan vara intresserad av. Vi kan komma att skicka marknadsföring till dig via e-post, SMS, push-notiser (om du är en användare av vår mobilapplikation) eller brev. Detta kan inkludera information om nya produkter och erbjudanden som kan vara av intresse för dig;
  • undersöka våra kunders preferenser och populära produkter;
  • genomföra enkäter och tävlingar;
  • hålla dig informerad om ändringar gällande våra produkter;
  • hålla våra butiker säkra (till exempel via användning av övervakningskameror i våra affärer);
  • hindra och identifiera bedrägeri och brott (till exempel via användning av övervakningskameror i våra affärer).

GRUND FÖR ANVÄNDANDE AV DIN INFORMATION
Fullgörande av rättsliga förpliktelser
Som en koncern finns det vissa lagar som vi måste följa. Vi måste behandla dina personuppgifter för att säkerställa din identitet och för syftet att förhindra bedrägerier och brott. Om du inte kan ange den informationen som krävs när du skapar ett konto hos oss/använder våra hemsidor och/eller mobilapplikationer, kan det innebära att vi inte kan tillhandahålla våra produkter till dig då det kan innebära att vi agerar i strid med våra rättsliga förpliktelser om vi låter dig genomföra ett köp av våra varor. Du kan därmed inte motsätta dig denna typ av behandling eller begära radering av dina personuppgifter i den mån det faller under denna kategori.

Fullgörande av avtal
När du utför en transaktion med oss eller ett av våra varumärken ingår du ett avtal med det aktuella varumärket. För att fullgöra våra skyldigheter enligt avtalet (till exempel att låta dig placera din order och leverera varor till dig), behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter. Om du inte anger den nödvändiga informationen som krävs för att skapa ett konto eller för att genomföra och betala för en beställning eller motsätter dig denna typ av behandling/nyttjar din rätt att få dina personuppgifter raderadekan vi inte tillhandahålla våra produkter till dig.

Berättigat intresse
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy på grunden av våra berättigade intressen vilket möjliggör för oss att:

  • tillhandahålla dig med produkter och verktyg i enlighet med din begäran;
  • genomföra undersökningar och analyser för att förstå våra kunder samt hur de använder och köper våra produkter;
  • genomföra kampanj- och lojalitetsprogram, inkluderande program som sker i samarbete med utvalda partners;
  • utveckla och förbättra våra produkter, shoppingupplevelser, och kommunikationen med dig.

Som framgår nedan, delar vi dina personuppgifter med företag i JD Sports Fashion plc-koncernen (tillsammans ”JD Group”, mer information finns att läsa på: https://www.jdplc.com/our-group) och andra tredjeparter med stöd av vårt berättigade intresse.

Vi är skyldiga att utföra en intresseavvägning mellan vårt berättigade intresse att behandla dina personuppgifter och dina intressen och rättigheter i enlighet med Dataskyddslagarna. I enlighet med intresseavvägningen, som du kan läsa nedan, har vi, efter rimliga avvägningar med hänsyn till omständigheterna, kommit fram till att behandlingen är tillåten med grund i vårt berättigade intresse i enlighet med Dataskyddslagarna.

Legitimt intresse

Vi har ett berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter eftersom:

  • vi båda drar fördel av att ditt(dina) konto(n) hanteras effektivt (om tillämpligt);
  • vi båda drar fördel av effektiv förvaltning, drift och administration av våra hemsidor och mobilapplikationer, och upplevelser i våra fysiska butiker;
  • vi båda drar fördel av de produkter, tjänster och support som vi erbjuder, samt förbättringar av våra tjänster;
  • vi drar fördel av att kunna marknadsföra vårt produktutbud och våra kampanjer som vi tror att du kan vara intresserad av, och du kan i din tur dra fördel av och utnyttja vårt produktutbud och våra kampanjer. I de fall då du har valt att koppla ditt JD-konto till ett konto hos en av våra varumärkespartners, kan marknadsföringen inkludera produkter och kampanjer som erbjuds i samarbete med varumärkespartnern;
  • vi båda drar fördel av uppdateringar av våra hemsidor och mobilapplikationer;
  • vi båda drar fördel av en sömlös (omni-channel) online och offline upplevelse;
  • vi båda drar fördel av möjligheten att genomdriva eller utöva de rättigheter som följer av avtalet mellan oss;
  • vi har en skyldighet att skydda våra kunders hälsa och säkerhet, samt säkerheten för den data vi lagrar, och har ett berättigat intresse i att se till att alla processer som relaterar till detta är effektiva, samt att bedrägeri och brott upptäcks;
  • vi skulle inte kunna tillhandahålla våra produkter och tjänster till dig utan behandling av din information; och
  • vi har ett berättigat intresse i att behandla din information i samband med sammanslagningar, uppköp eller omorganisation av vår verksamhet. I detta fall kan delar av din information delas med en potentiell köpare, men endast i den utsträckning som är nödvändig för ändamålet att genomföra en sådan försäljning eller för administration.

Nödvändighet

Vi anser att det är rimligt för oss att behandla dina personuppgifter på detta sätt med grund i vårt berättigade intresse, såsom beskrivs ovan, eftersom vi endast behandlar dina personuppgifter i den utsträckning som är nödvändig för att uppfylla de ändamål som beskrivits i denna integritetspolicy.

Effekten av behandlingen

Vi anser att det är rimligt för oss att behandla dina personuppgifter på detta sätt med grund i vårt berättigade intresse såsom har beskrivits ovan. Detta då behandlingen inte, på ett orimligt sätt, inkräktar på din integritet.


Samtycke
Du kommer även att motta marknadsföringskommunikation från oss om du har registrerat dig för detta eller annars samtyckt till att motta marknadsföringskommunikation från oss – till exempel genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Om du använder någon av våra mobilapplikationer, och om du samtyckt till det, kan vi använda din platsdata för att skicka push-notiser till dig när du är i närheten av en av våra butiker. Dessa push-notiser kan inkludera erbjudanden och kampanjer som är relevanta för dig och erbjuds i en näraliggande butik eller för att informera dig om att en artikel på din önskelista finns tillgänglig i en näraliggande butik.

Du har rätt till att återkalla ditt samtycke till den här typen av behandling när som helst genom att uppdatera dina marknadsföringspreferenser på ditt konto, stänga av push-notiser/platsdata genom inställningarna i din mobila enhet och/eller kontakta vårt dataskyddsteam via kontaktuppgifterna som du kan hitta i början av detta dokument.

VEM DELAR VI DIN INFORMATION MED?
Vi säljer inte, och kommer inte att sälja, din information till en tredje part. Detta inkluderar ditt namn, adress, e-postadress eller kreditkortsinformation. Notera dock att vi delar med oss av din information med väl valda tredje parter för att kunna erbjuda dig våra produkter och tjänster, för att skicka marknadsföringsinformation och för att förbättra vår verksamhet, såsom vi beskriver nedan.

Vi kommer att dela din information med andra medlemmar inom JD Group, men enbart i enlighet med de ändamål som vi har specificerat i

  • denna integritetspolicy vilket inkluderar delning av din information med andra medlemmar inom JD Group för ändamålen att analysera koncernen och verksamhetsändamål samt förbättra våra produkter och tjänster.

Vi kommer även att använda oss av väl valda tredje parter som hjälper oss med att tillhandahålla dig våra produkter, tjänster och marknadsföring. Vi delar din information med:

  • Företag som möjliggör leverans av din order, såsom betalningsförmedlare, lager, orderplock och leveransföretag;
  • De som levererar tjänster till oss såsom marknadsföringsbyråer, reklampartners, hemside- och applikationsleverantörer och andra tredje parter som tillhandahåller tjänster som hjälper oss att skräddarsy vår marknadsföring till dig;
  • Kreditupplysningsföretag, rättsväsendet och aktörer som arbetar med att motverka bedrägerier;
  • Företag som godkänns av dig, till exempel sociala medier, inklusive företag som Facebook och Google; och
  • Vi kommer att tillhandahålla tredje parter med aggregerad och anonym information och analyser om våra kunder. Innan vi gör detta säkerställer vi att du inte kan identifieras.

Vi delar din information endast med tredjepartsleverantörer om det krävs för att vi ska få den service som vi behöver.

Vi kan komma att dela din information med andra företag i samband med en sammanslagning, uppköp, obeståndssituation eller liknande, i vilket fall vi endast delar din information i den utsträckning som krävs.

Vi kan även behöva dela dina personuppgifter med tredje parter för att efterleva våra rättsliga skyldigheter, eller om det behövs i samband med en rättsprocess.


KOPPLING AV KONTON
Det uppstår tillfällen då vi ingår ett samarbete med en utvald varumärkespartner för att ge våra kunder nya erbjudanden eller lojalitetsprogram. Dessa program är utvecklade för att ge våra kunder nya produkter, erbjudanden och upplevelser och för att möjliggöra för oss och våra varumärkespartners att förbättra vår relation och våra upplevelser med dig. För att genomföra detta:

  • bjuder vi in dig till att registrera dig för att få veta mer om och bli berättigad till exklusiva produkter, upplevelser och erbjudanden;
  • delar vi information om dig med våra varumärkespartners för att identifiera dina konton;
  • skickar vi och våra varumärkespartners marknadsföringskommunikation till dig (förutsatt att du samtyckt till detta);
  • delar vi ibland din orderinformation med våra varumärkespartners så att båda parter bättre kan förstå vilka av deras produkter som kan vara av intresse för dig.

Du kommer att få mer information om dessa program och hur vi och våra varumärkespartners använder din information i samband med att du registrerar dig för att koppla ihop dina konton.


VILKA AUTOMATISERADE BESLUT TAR VI OM DIG?
Vi använder oss av profilering för ändamålen att förbättra och utveckla våra produkter och tjänster och för att skräddarsy vår marknadsföring till dig.

Följden av det automatiserade beslutsfattandet är att vi kan säkerställa att vi ger dig den bästa möjliga servicen.

Vi använder oss av den information som vi har om dig, såsom kön, preferenser, hobbys, intressen, köphistorik och hur du interagerar med den marknadsföring som vi skickar till dig (såsom beskrivits ovan) så att vi kan säkerställa att den marknadsföring du mottar från oss och det sätt våra hemsidor och mobilapplikationer visas för dig är lämpliga och skräddarsydda för dig.

VAR LAGRAS DIN INFORMATION OCH HUR LÄNGE LAGRAS DEN?
Överföringar utanför EEA (Europeiska ekonomiska samarbetsområdet)
Den information som vi samlar in om dig kan överföras utanför EEA. I händelse av en sådan överföring kommer vi att säkerställa att dina personuppgifter skyddas på ett adekvat sätt. De säkerhetsåtgärder som vi använder oss av är de av Europeiska kommissionen godkända standardavtalsklausulerna och/eller UK Addendum eller UK International Data Transfer Agreement.

Lagring av dina personuppgifter
Vi behåller din information endast så länge som krävs för att uppfylla de ändamål för vilka uppgifterna samlades in för, i enlighet med vår integritetspolicy (såvida inte längre lagringsperioder krävs enligt tillämplig lagstiftning). I vanliga fall lagrar vi dina personuppgifter i sex år efter ditt köp i syfte att ta hand om möjliga problem eller frågor du har om produkterna, servicen och för att vi ska kunna väcka eller bemöta en rättslig talan. I vissa fall kan delar av din information raderas betydligt tidigare, till exempel:

  • cookies raderas i överensstämmelse med vår cookiespolicy;
  • videor och bilder från övervakningskameror sparas i 60 dagar;
  • marknadsföringssamtycken förnyas eller raderas efter fyra år, men vårt mål är att marknadsföra till dig så länge vi tror att du vill motta sådan kommunikation baserat på hur dina interaktioner med oss.

Om så rimligen krävs eller om det krävs för att vi ska kunna efterleva våra rättsliga skyldigheter, lösa tvister, förhindra bedrägeri och missbruk, eller för att genomdriva våra allmänna villkor, kan vi komma att lagra en del av din information längre än så, även om informationen inte längre krävs för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Säkerheten för dina personuppgifter
Överföring av information via internet är inte, och kan inte, vara helt säkert. Även om vi gör vårt bästa för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera säkerheten för din information i samband med överföring till våra hemsidor eller mobilapplikationer. Alla överföringar sker på din egen risk. När vi har mottagit din information har vi strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst.


VILKEN TYP AV ICKE-PERSONLIG INFORMATION LAGRAR VI?
Vi kan även komma att samla in och lagra icke-personlig information (det vill säga, information som inte kan användas för att entydigt identifiera dig) för ändamålen aggregerad analys och framtagande av statistik.


VILKA RÄTTIGHETER HAR DU?
Du har ett antal rättigheter, som beskrivs nedan, i samband med vår behandling av dina personuppgifter under Dataskyddslagarna. Du kan kontakta oss genom kontaktuppgifterna som du hittar längre upp i denna integritetspolicy om du vill utöva någon av dina rättigheter.

I vissa fall kan det hända att vi inte kan hjälpa dig i enlighet med din begäran. I dessa fall kontaktar vi dig och förklarar varför.

1. Du har rätten att begära tillgång till dina personuppgifter.

Du har rätten att begära bekräftelse på att vi behandlar dina personuppgifter, tillgång till dina personuppgifter (en kopia genom oss) och information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

2. Du har rätten att be oss att rätta dina personuppgifter.

Du har rätten att be oss rätta dina personuppgifter om något inte stämmer eller saknas.

3. Du har rätten att be oss radera dina personuppgifter.

Du har rätten att be oss radera dina personuppgifter om det saknas skäl för oss att fortsätta behandlingen av dina personuppgifter. Denna rättighet gäller om vi inte längre behöver dina personuppgifter för att förse dig med produkter, när du återkallar ditt samtycke till att vi skickar marknadsföring till dig, eller om du är emot sättet vi behandlar dina personuppgifter på (se nummer 6).

4. Du har rätten att be oss begränsa eller blockera behandlingen av dina personuppgifter.

Du har rätten att be oss begränsa eller blockera behandlingen av dina personuppgifter. Denna rättighet gäller då du tror att dina personuppgifter är felaktiga, du hellre vill att vi blockerar behandlingen av dina personuppgifter i stället för att radera uppgifterna i fall där vi inte behöver behandla dina personuppgifter för de ändamål för vilka vi samlade in uppgifterna för men som du kan behöva för att fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga krav.

5. Du har rätten att flytta dina personuppgifter.

Du har rätten att erhålla och återanvända dina personuppgifter från oss för eget syfte i andra tjänster. Detta tillåter dig att flytta dina personuppgifter till en annan organisation, eller be oss göra det åt dig.

6. Du har rätten att invända mot vår behandling av dina personuppgifter.

Du har rätten att invända mot vår behandling av dina personuppgifter på grunden av vårt berättigade intresse, såvida vi inte kan bevisa att vårt berättigade intresse väger tyngre än dina rättigheter, eller om vi måste fortsätta behandla din information för att fastställa, göra gällande och försvara rättsliga krav.

7. Du har rätten att inte bli föremål för automatiserat individuellt beslutsfattande.

Du har rätten att bestrida alla automatiserade beslut, inklusive profilering, där beslutet har rättsliga följder eller har en betydande påverkan på dig.

8. Du har rätten att återkalla ditt samtycke.

Du har rätten att återkalla ditt samtycke om vi baserar vår behandling av dina personuppgifter på ditt samtycke, till exempel använder vi ditt samtycke för att kunna skicka marknadsföring till dig.

Marknadsföring
Vi låter dig alltid välja om du önskar att ta emot marknadsföringskommunikation från oss (till exempel genom att erbjuda dig möjligheten att avregistrera dig i samband med att du mottar kommunikationen). Såsom beskrivs ovan kan vi basera vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål på antingen ditt samtycke eller vårt berättigade intresse.

Genom att kontakta Privacy.Support@jdplc.com kan du meddela oss om du inte vill ta emot marknadsföringskommunikation från oss. Vi kommer då att uppdatera våra register. Du kan också klicka på avregistreringslänken i något av våra marknadsföringsmejl.


HUR GÖR JAG OM JAG HAR ETT KLAGOMÅL?

Om du har funderingar kring hur vi behandlar dina personuppgifter, inte är nöjd med hur vi har hanterat en förfrågan från dig eller skulle vilja framföra ett klagomål, ber vi dig att kontakta vårt dataskyddsteam som första instans genom kontaktuppgifterna i början av denna integritetspolicy, så att de kan göra deras bästa för att lösa problemet.

Du kan också kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm eller www.imy.se.


ANDRA HEMSIDOR
Våra hemsidor och mobilapplikationer kan ibland innehålla länkar till och från tredjepartshemsidor. Om du följer en länk till en annan hemsida kan det vara bra att notera att dessa sidor har deras egen integritetspolicy och att vi inte tar något ansvar för dessa policys eller din användning av dessa hemsidor.

ÄNDRINGAR AV DENNA INTEGRITETSPOLICY
Vi kommer att vidta alla åtgärder som krävs för att kommunicera ändringar av denna integritetspolicy till dig och kommer att lägga upp alla uppdaterade integritetspolicys på denna sida.

Denna policy granskades och uppdaterades senast den 25 november 2022.

Presentkort

Presentkort

50 - 3000 kronor

Fixa den ultimata presenten! Vårt presentkort är tillgängligt i alla våra butiker och låter dig shoppa bland de hetaste märkena på marknaden.

Köp presentkort

Våra butiker

Hitta butik

Hitta din lokala JD-butik, se öppettider och mycket mer! Du har väl inte missat att du även kan få din beställning levererad helt gratis till en av våra JD-butiker?

Hitta närmaste butik

Ladda ner vår app

Handla 24/7 med vår JD-app! Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och köp de senaste produkterna, även när du befinner dig på resande fot.

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play
Vi accepterar följande betalningssätt
PayPal logo Klarna logo
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2022 JD Sports, Alla rättigheter reserverade.
Loading

 
Upp