https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery-1.7.1.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-collapse.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-transition.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery.easing.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/menu.js

Villkor – julrea

JD Sports Fashion Sweden AB (företagsnummer 559007-6435)
C/O Corpnordic Sweden AB
Box 16285, 103 25 Stockholm

Lördagen den 24 december 2022

Under julrean kommer vi att erbjuda:

 1. Upp till 40% rabatt på utvalda produkter: rabatten appliceras endast på utvalda produkter och kommer automatiskt att tillämpas i kassan. Där visas ett ordinarie pris och det nya priset.
 2. Utvalda rabatter finns för olika produkter. Rabatten tillämpas endast på utvalda produkter som finns i kategorierna nedan och priset kommer automatiskt att tillämpas i kassan. Där visas ett ordinarie pris och det nya priset.

Rabatten omfattar:

 • Utvalda accessoarer
 • Utvalda barnskor
 • Utvalda barnkläder
 • Utvalda babyskor
 • Utvalda babykläder
 • Utvalda juniorskor
 • Utvalda juniorkläder
 • Utvalda herrskor
 • Utvalda herrkläder
 • Utvalda damskor
 • Utvalda damkläder

Ovanstående erbjudanden kan inte användas tillsammans med något annat erbjudande som finns på nätet eller i butik. Det kan inte heller användas tillsammans med ett presentkort.

Erbjudanden och rabatter från rean är inte utbytbara mot kontanter. Returnerade produkter kommer att återbetalas med det rabatterade pris som betalades. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter. Rabatten kan inte utnyttjas vid köp av presentkort.

JD Sports förbehåller sig rätten att (i) avbryta detta erbjudande när som helst; (ii) avbryta eller avvisa en individs beställning eller reducerade pris; (iii) ändra dessa villkor; och (iv) begränsa antalet kampanjkoder.

Erbjudandet gäller från lördagen den 24 december 2022. Observera att produkter med ”upp till 40% rabatt" kommer att vara tillgängliga innan kampanjstarten och efter att kampanjen har avslutats.

Presentkort

Presentkort

50 - 3000 kronor

Fixa den ultimata presenten! Vårt presentkort är tillgängligt i alla våra butiker och låter dig shoppa bland de hetaste märkena på marknaden.

Köp presentkort

Våra butiker

Hitta butik

Hitta din lokala JD-butik, se öppettider och mycket mer! Du har väl inte missat att du även kan få din beställning levererad helt gratis till en av våra JD-butiker?

Hitta närmaste butik

Ladda ner vår app

Handla 24/7 med vår JD-app! Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och köp de senaste produkterna, även när du befinner dig på resande fot.

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play
Vi accepterar följande betalningssätt
Paypal Apple Pay Klarna
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports, Alla rättigheter reserverade.
Loading

 
Upp