Hem > Hjälp > Retur & Återbetalning

Hur kan vi hjälpa dig?Finn rätt svar.

Retur & Återbetalning

Online-beställningar betalda med kredit/betalkort, kan inom 28 dagar efter att du har tagit emot orden. bytas ut i vår JD-butik i Stockholm. Ta med produkten och följesedeln till vår JD butik i Stockholm. Där kommer vårt team hjälpa dig med att byta ut din produkt. Om produkten du vill byta till inte finns tillgänglig i butiken kan du få en återbetalning inom 14 dagar. Efter 14 dagar kan vi endast ge dig ett tillgodokvitto eller presentkort.

Laddar

För retur via vår JD-butik i Stockholm av beställningar betalda med Klarna eller Apple Pay, tar det upp till 14 dagar innan återbetalningen kan ske. Detta för att din retur måste skickas till vårt centrallager i England.

För retur via postkontor kan det ta upp till 14 dagar innan återbetalningen kan ske. Detta för att din retur måste skickas till vårt centrallager i England.

Laddar

Ja, men vänligen notera att vi inte kan återbetala prisskillnaden för en produkt som har reducerats efter att du har köpt den. Vår normala returpolicy gäller fortfarande. Din lagstadgande rätt påverkas inte.

Laddar

Du har 14 dagar på dig att meddela oss om vilka produkter du vill returnera efter mottagandet av din online-beställning, sedan har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka ordern till oss för återbetalning.

Dina produkter måste returneras till oss inom 14 dagar vid köp av produkter i JD-butik för en återbetalning, eller 28 dagar för ett byte (byten kan endast göras i JD-butik).

Här hittar du alla våra butiker i Sverige.

Laddar

Om du inte kan komma till en av våra butiker, kan du returnera din beställning direkt till oss. Klicka på länken nedan, registrera din retur och välj det fraktbolag du föredrar. Ladda sedan ner och skriv ut din retursedel och lämna det till närmsta postombud. Glöm inte att spara ditt returkvitto tills din retur har kommit fram och du har fått din återbetalning.

Det kan ta upp till 5-7 arbetsdagar innan din retur når vårt lager i England. Kostnaden för returen hittar du i vår portal och du kan välja vilket alternativ som passar dig bäst. Servicen är spårbar hela vägen från postkontoret till vårt lager.

Registrera din retur här.

Laddar

Vi förstår att du kan behöva lite extra tid för att returnera produkter till oss under julen. Från och med den 3 november kan du returnera/byta varor hos oss ända fram till den 6 januari. Detta gäller enbart om du kan bifoga ett giltigt bevis för köpet. Vi kan inte behandla returneringar eller byten i butiken mellan den 26-28 december.

Laddar

Vänligen kontakta Kundservice så hjälper vi dig. 

Laddar

Du har 14 dagar på dig att meddela oss om vilka produkter du vill returnera efter mottagandet av din online-beställning, sedan har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka ordern till oss för återbetalning.

Dina produkter måste returneras till oss inom 14 dagar vid köp av produkter i butik för en återbetalning, eller 28 dagar för ett byte (byten kan endast göras i butik).

Din order måste returneras i samma skick och originalförpackning som den levererades i.

Din order måste returneras med din följesedel (beställning online) eller kvitto (vid köp i butik).

Badkläder, sport-BH eller underkläder måste provas över dina egna kläder med hygienremsan intakt. Din retur kommer att avvisas om det finns bevis för att detta inte har uppfyllts.

Presentkort ingår inte i vår returpolicy. Vi accepterar inte returer av presentkort, men presentkort kan fyllas på i vår JD butik i Stockholm.

Laddar

Fraktkostnader kan variera beroende på paketets vikt och storlek. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lokala postkontor för mer information. Vänligen notera att returen skickas till vårt varuhus i England och kommer därför att klassas som ett internationellt paket.

Laddar

När din beställning är lagd och du har fått din orderbekräftelse, kan vi inte ändra ditt namn, adress eller postnummer på grund av säkerhetsskäl. Det är inte heller möjligt att avbryta beställningen efter att den har lagts. Vi rekommenderar att du dubbelkollar alla dina uppgifter för att se till att allt är korrekt när du lägger din beställning.

Laddar

Om en produkt är felaktig eller trasig, vänligen kontakta vår Kundservice som kan informera dig om dina returalternativ. Vi skickar sedan varan till vår inspektionspartner som kommer att bedöma om ett tillverkningsfel är närvarande. Beroende på resultaten erbjuder vi en återbetalning.

Alternativt kan du ta din följesedel och de felaktiga eller skadade produkterna till någon av våra butiker i Stockholm. Vårt team hjälper dig gärna med att skicka din order till vårt distributionscenter som kommer att inspektera produkterna. Beroende på resultatet erbjuder vi en återbetalning.

Laddar

Andra sätt att få hjälp

Presentkort

50kr-2500kr

Fixa den ultimata presenten! Vårt presentkort är tillgängligt i alla våra butiker och låter dig shoppa bland de hetaste märkena på marknaden.

Köp presentkort

Våra butiker

Hitta din lokala JD-butik, se öppettider och mycket mer! Du har väl inte missat att du även kan få din beställning levererad helt gratis till en av våra JD-butiker?

Hitta närmaste butik

Ladda ner vår app

Handla 24/7 med vår JD-app! Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och köp de senaste produkterna, även när du befinner dig på resande fot.

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play
Vi accepterar följande betalningssätt
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2020 JD Sports, Alla rättigheter reserverade.
Loading

 
Upp