https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery-1.7.1.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-collapse.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-transition.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery.easing.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/menu.js

10% rabatt för inaktiva kunder och på alla köp i appen

10% rabatt för inaktiva kunder och på alla köp i appen*

  • Arrangören av detta erbjudande är JD Sports Fashion Sweden AB (företagsnummer 559007-6435).
  • *Erbjudande: 10% rabatt på alla köp i JD Sports-appen. En lista på exkluderade produkter hittar du här . Lägg till koden ‘APP10’ som kampanjkod vid kassan så visas rabatten i form av ett “före/efter”-pris (själva “erbjudandet”).
  • Erbjudandet gäller från och med den 25 april kl. 09.00 till och med 31 oktober 2022 i JD Sports-appen. Erbjudandet gäller inte i fysisk butik eller på JD Sports webbplats.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med något annat erbjudande än studentrabatten.
  • Erbjudandet kan inte bytas mot pengar och kan inte föras över till en annan person. Returnerade produkter återbetalas med den rabatterade summan. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.
  • JD Sports förbehåller sig rätten att: (i) avbryta erbjudandet när som helst; och/eller (ii) ändra villkoren för erbjudandet.
  • Erbjudandet gäller i mån av tillgång.
  • Alla köp omfattas av JD:s köpvillkor

Presentkort

Presentkort

50 - 3000 kronor

Fixa den ultimata presenten! Vårt presentkort är tillgängligt i alla våra butiker och låter dig shoppa bland de hetaste märkena på marknaden.

Köp presentkort

Våra butiker

Hitta butik

Hitta din lokala JD-butik, se öppettider och mycket mer! Du har väl inte missat att du även kan få din beställning levererad helt gratis till en av våra JD-butiker?

Hitta närmaste butik

Ladda ner vår app

Handla 24/7 med vår JD-app! Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och köp de senaste produkterna, även när du befinner dig på resande fot.

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play
Vi accepterar följande betalningssätt
Paypal Apple Pay Klarna
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports, Alla rättigheter reserverade.
Loading

 
Upp